Vállalkozás szervezés - Cégalapítás

Nálunk egy helyen mindent elintézhet. Pontos választ kaphat vállalkozása indításával kapcsolatos kérdéseire, végig vezetjük a teljes alapítási folyamaton. Segítünk Önnek a tervezésben, az alapító okmányok elkészítésében, elvégezzük a szükséges bejelentéseket, támogatjuk a vállalkozás kialakítását indulását, az üzletvitel megszervezését, az optimális szervezet fejlesztését.

Tanácsadás:

A cégalapítással kapcsolatos tanácsadás alkalmával igyekszünk feltárni az üzleti elképzelés erős oldalát, illetve felhívjuk figyelmét az előre látható kockázatokra. Ezek figyelembe vételével segítünk kiválasztani azt a cégformát amely legjobban megfelelhet tervei megvalósításának. Tájékoztatjuk az egyes vállalkozási formák előnyeiről, hátrányairól a szükséges befektetés mértékéről, az üzleti cél megvalósításához megteremtendő feltételekről. Tájékoztatást nyújtunk a vállalkozását terhelő majdani adó-, és járulék fizetési kötelezettségekről, a jogszabályok ismeretében javaslatot teszünk a legkedvezőbbnek ígérkező adózási eljárásra.

Cég-, civil szervezet alapítás:

Betéti-, korlátolt felelősségű-, illetve részvénytársaság, továbbá egyesület és alapítvány alapítási szándéka esetén partner ügyvédi irodánk elkészíti Önnek a társasági szerződést, vagy alapító okiratot, továbbá intézi a cégbírósági, törvényszéki bejegyezést.

Bejelentkező nyomtatványok:

A jogszabályok által előírt határidőben elkészítjük a megalakulást követően szükséges adatszolgáltatásokat, bejelentéseket a NAV, az Önkormányzatok, Kereskedelmi és Iparkamara, KSH és más hatóságok felé.

A fenti tanácsadásunk ingyenes abban az esetben, ha bizalmát elnyerve irodánkkal szerződik a számviteli-, adózási-, illetve humán ügyviteli feladatok ellátására.

A jogi dokumentumok összeállítása, a bejegyzés az ügyvédi iroda díjszabása alapján – annak közvetlen megbízása keretében – kerül elszámolásra. 

Minden jog fenntartva ©

ZSI-ROda Kft.
1046 Budapest, Erdősor út 7. fsz. 4.
 

       
A ZSI-ROda Kft.
Az OPTEN Kft. minősítése alapján az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője

 

Adatkezelési tájékoztató

Created by Babka Gábor