Januártól 200.000 forint állami támogatásra pályázhatnak a civil szervezetek
2018/10/22

Egyszerűsített pályázati rendszer keretében 200.000 forint állami támogatásra pályázhatnak januártól azok a civil szervezetek, akik éves bevétele nem haladja meg az 5 millió forintot, valamint két évre visszamenőleg érvényes pénzügyi mérleggel rendelkeznek

 
Ezt az információt közölte Szalay-Bobrovniczky Vince a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős helyettes államtitkára tegnap a Civil info – NEA 2019” címmel tartott országos tájékoztató rendezvényen, Győrben. 
 
Előadásában kiemelte, a Nemzeti Együttműködési Alap 6 milliárd forinttal támogatja a civil szervezetek működésér évente, ezt a támogatást szeretnék a jövő évtől megnövelni. 
 
Egyszerűsített pályázati rendszer keretében 200.000 forint állami támogatásra pályázhatnak azok a civil szervezetek, akiknek az éves bevétele nem haladja meg az 5 millió forintot, valamint két évre visszamenőleg érvényes pénzügyi mérleggel rendelkeznek. „Terveink szerint a támogatás a kisebb szervezetek számára nyújt majd jelentős mértékű támogatást”.
 
A pályázati konstrukciótól azt remélik, hogy megnő a pályázatot benyújtók száma, az eddigi 15 ezer éves szintű pályázat helyett jövőre 21-22 ezer pályázat beadására számítanak.
 


 

Minden jog fenntartva ©

ZSI-ROda Kft.
1046 Budapest, Erdősor út 7. fsz. 4.
 

       
A ZSI-ROda Kft.
Az OPTEN Kft. minősítése alapján az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője

 

Adatkezelési tájékoztató

Created by Babka Gábor