Számoljon velünk, mi számolunk Önért!

Ha úgy gondolja, mindent megtett azért, hogy cége a legsikeresebb hazai kis-, és középvállalkozások körébe tartozzon, ne felejtse, hogy egy felkészült, szakképzett könyvelő nyújthatja Önnek a legpontosabb iránytűt a folyamatos, biztonságos üzleti sikerhez.

 • Ha Ön most készül megmérettetni cégét a Piacon, gondosan válassza ki ezt a bizalmi partnert, elkerülve a pénz-, és adóügyi buktatók sorát.
   
 • Olyan könyvelőre bízza cégét, aki gyakorlott kifejezetten az Ön tevékenységi körét illetően.
   
 • Ha ez a szakmai háttér biztosított, - akkor következik a legalább ennyire domináns, személyes szimpátia vizsgálata. A legfontosabb, eldöntendő kérdés: "tudnék-e a jelölttel huzamos ideig, őszintén, fenntartások nélkül dolgozni, érdemes-e a bizalmamra?"
   
 • Ha erre a kérdésre is pozitív a válasz, akkor igyekezzen minél több referenciát gyűjteni a könyvelő ügyfeleitől, - hiszen ezekből derül ki végzett munkája minősége. A szolgáltatás díjáról csak ezek ismeretében tárgyaljon!
   
 • Ha a jövőbeni együttműködés ígéretesnek tűnik, elkészíttetheti a felek jogait, kötelezettségeit tartalmazó, egyedi, cég-, és tevékenység- specifikus szerződést. Soha ne elégedjen meg egy csupán általánosságokra szorítkozó, generál megállapodással!
   
 • A szerződés mellékletét képezze a könyvelő felelősség biztosítása, amely az Ön biztonságát is szolgálja.
   
 • Ha Ön már huzamosabb ideje részt vesz a gazdasági életben és régi könyvelőjét egy szakmailag, emberileg jobbra cserélné, - ne késlekedjen, különben jelentős anyagi, üzleti hátrány érheti. Ilyen helyzetben a gyorsaság, a jogszerűség a legfontosabb! A régi szerződésben foglaltak korrekt teljesítése, az aktuális adójogi határidők, nyilatkozatok, bevallások figyelemmel kísérése, betartása kiemelt fontosságú a zökkenőmentes átálláshoz.
   
 • Az Ön bizalmát kiérdemlő, új könyvelő a régi hibák kijavítása mellett egy friss, dinamikus koncepcióval, megalapozott információkkal, folyamat ellenőrzéssel, tanácsadással, elemzéssel segítheti Önt a gazdaságos, jogszerű tevékenysége kialakításában, fejlesztésében, optimalizálásában.


 

Minden jog fenntartva ©

ZSI-ROda Kft.
1046 Budapest, Erdősor út 7. fsz. 4.
 

       
A ZSI-ROda Kft.
Az OPTEN Kft. minősítése alapján az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője

 

Adatkezelési tájékoztató

Created by Babka Gábor