Bemutatkozunk - a 21. század számvitele

Társaságunk a ZSI-RO Számviteli Szolgáltató és Adótanácsadó Bt.1996., hasonló nevű Korlátolt Felelősségű Társaságunk 2008. óta nyújt teljes körű számviteli-, és adótanácsadói szolgáltatást.

Munkánkat – Megbízóink akár speciális igényeinek is megfelelően, velük  egyetértésben – úgy szervezzük, hogy az ne csak adatrögzítésre szorítkozzon, hanem a ma már elengedhetetlen, üzletviteli-, folyamatos vezetői tanácsadást, és vállalkozásszervezést (Manager service) is tartalmazza.

Szolgáltatásunk nem arra irányul, hogy a könyvelésre átvett bizonylatokból időszakonként listákat, adóbevallásokat, állítsunk elő. Munkatársaink kvalifikált mérlegképes könyvelők, adótanácsadó-, és bérszámfejtő szakemberek, akik biztos kézzel kísérik, illetve támogatják gazdasági folyamtaikat.

A munkafolyamatba épített adatfeldolgozással elsődlegesen a vezetői döntéseket megalapozó információk folyamatos rendelkezésre állását kívánjuk biztosítani.

Ennek feltétele, hogy az általunk ajánlott szoftver egyes moduljait (számlázás, pénztár-vezetés, iktatás, elektronikus banki ügyintézés, szállító-, vevő-, raktári ügyintézés, stb...) a megbízó munkatársai a napi munkájukban használják.

Sikeres együttműködésünkhöz olyan integrált vállalat irányítási rendszert alakítunk ki Önnél, amely lehetővé teszi, hogy munkatársai valós időben, folyamatosan ott dolgozzák fel a gazdasági eseményeket, ahol azok keletkeznek. Ezzel alapozhatjuk meg az üzleti információk naprakész állapotát, támogatva a helyes vezetői döntéseket, elkerülve az iratanyag szállítását, párhuzamosan történő esetleges többszöri feldolgozását.

Az ügyviteli program működtetéséhez mi nyújtjuk a teljes körű informatikai-, illetve számviteli támogatást, szerver kapacitást és napi rendszerességgel adatai korszerű mentését. Ha mellettünk dönt, elkerüli a szoftver váráslás és bevezetés előre kiszámíthatatlan költségeit és buktatóit, ugyanakkor egy korszerű 21. századi komplex megoldást szállítunk Önnek.

Gondolja végig! Ez a rendszer valóban költséghatékony, átfogó megoldás lehet vállalkozása teljes ügyvitelének megszervezésére. 

Minden jog fenntartva ©

ZSI-ROda Kft.
1046 Budapest, Erdősor út 7. fsz. 4.
 

       
A ZSI-ROda Kft.
Az OPTEN Kft. minősítése alapján az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője

 

Adatkezelési tájékoztató

Created by Babka Gábor